27 лютого 2018 : об’ява щодо проведення письмового опитування щодо необхідності документального оформлення технічного обслуговування газопроводів та газового обладнання

Деякий час тому підіймалося питання по рахунку на технічне обслуговування газопроводів та газового обладнання. Обговорення доступне за адресою https://www.facebook.com/groups/irpen.mechnikova/permalink/2048037542123032/. Дехто з сусідів виказав думку про необхідність оплати рахунку https://www.facebook.com/groups/irpen.mechnikova/permalink/2049864841940302/, дехто вважає, що нам нав’язують необхідність його оплати https://www.facebook.com/groups/irpen.mechnikova/permalink/2051817818411671/. З’їздили з представниками від співвласників та правління об’єднання до “Київоблгазу”, потім до балансоутримувача ГРП, про що надано докладний звіт https://www.facebook.com/groups/irpen.mechnikova/permalink/2051117708481682/. Було проведено репрезентативне опитування https://www.facebook.com/groups/irpen.mechnikova/permalink/2049521575307962/, щоб з’ясувати загальну думку сусідів з декількох питань, у тому числі по питанню технічного обслуговування газопроводів та газового обладнання. Деякі активні співвласники вели паралельну роботу та у своєму прагненні до справедливості певно навіть досягли якихось результатів. Час покаже.

А от по окресленому нагорі питанню ситуація насправді патова або ж навіть програшна. І програємо ми у більшості випадків. В деякому сенсі вона схожа на ситуацію з електроенергією, тільки значно дешевша і навіть у гіршому випадку її можна вирішити не зазираючи додатково у гаманці сусідів.

Для остаточного розуміння думки сусідів з цього складного питання правлінням об’єднання проводиться письмове опитування щодо необхідності документального оформлення технічного обслуговування газопроводів та газового обладнання.

Навіщо через опитування? Ну, оплачуватися той рахунок, що є, у будь-якому випадку, без погодження, ніхто не буде. Але коли не стане газу, бо “Київобленерго” відключить ГРП від газопостачання, щоб не виникало питання до правління та голови правління: “А чому це не сплатили своєчасно і тепер вимушені сидіти без газу?”. Щоб не виникало можливих питань: “А що це за пеня? А що це за плата за повторне підключення?”,- як це у нас було дуже давно з електропостачанням. То люди самі мають вирішити. Махати крилами і щось комусь доводити можна довго, але краще отримувати послугу ніж сидіти у розбитого корита.

Тому щиро просимо Вас, шановні сусіди, прийняти участь в письмовому опитуванні та стисло виразити свою думку голосами – “за” чи “проти”.

error: Зміст захищено !!